Buchta z jablky a cukety
Potřebné ingredience
35 dkg cukety 25 dkg pískového cukru 3 lžíce oleje 1 ks vanilkového cukru 3 ks vejce 35 dkg polohubé mouky 1 ks kypřicího prášku do pečiva 1 kg jabka skořicový cukr, mouka polohrubá, máslo
Postup přípravy
Cuketu nastrouháme a vymačkáme vodu.
Přidáme cukr, olej, vanilkový cukr, vejce, mouku a prášek do pečiva. Vše zamícháme a vylijeme na vymazaný a vysypaný plech.
Jablka oloupeme a nakrájíme na plátky. Naklademe na vytvořené těsto.
Z mouky, másla a skořicového cukru uděláme drobenku a posypeme.
Dáme péct do předehřáté trouby
Přidáme cukr, olej, vanilkový cukr, vejce, mouku a prášek do pečiva. Vše zamícháme a vylijeme na vymazaný a vysypaný plech.
Jablka oloupeme a nakrájíme na plátky. Naklademe na vytvořené těsto.
Z mouky, másla a skořicového cukru uděláme drobenku a posypeme.
Dáme péct do předehřáté trouby
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé